ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας πρόσφερε δύο πολύ ωραίες εορταστικές εκδηλώσεις στους μαθητές. 

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε ο Αποκριάτικος Χορός στο κέντρο ΧΑΡΑΜΑ που σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία αφού ο χώρος κατακλύστηκε από μαθητές και γονείς. 

Επίσης την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016, την επονομαζόμενη "Τσικνοπέμπτη" τα μέλη του Δ. Σ. του Συλλόγου Γονέων με τη βοήθεια γονέων, μαθητών του σχολείου μας, πρόσφεραν μια παραδοσιακή γιορτή στην αυλή του σχολείου για όλους τους μαθητές που απόλαυσαν λαχταριστά, φρεσκοψημένα εδέσματα υπό τους ήχους αποκριάτικων τραγουδιών.

Να είμαστε και του χρόνου καλά!!!

 


ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014, στο κέντρο CARAVEL, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Αποκριάτικος χορός του Σχολείου μας που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων. Οι μαθητές του σχολείου, που συμμετείχαν με ωραίες μεταμφιέσεις, διασκέδασαν πολύ.
Να είμαστε και του χρόνου καλά!

ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

    Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας, ξεκινά μία πρωτότυπη δράση στο σχολείο μας με τίτλο "Παιχνίδι στο Σχολείο", κάθε Σάββατο στις 11.00΄πμ.

Συγκεκριμένα, κάθε Σάββατο, με την επίβλεψη γονέων που προσφέρθηκαν εθελοντικά για το σκοπό αυτό, θα συγκεντρώνονται μαθητές του σχολείου στην αυλή όπου θα παίζουν ομαδικά παιχνίδια και έτσι θα περνούν κάποιες ώρες χαλάρωσης και ψυχαγωγίας σε ένα χώρο που παρέχει ασφάλεια μιας και οι γειτονιές γύρω από το σχολείο δε διαθέτουν κατάλληλα οργανωμένους χώρους για παιχνίδι όπως θα έπρεπε.


Ο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Ο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Ο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο Αποκριάτικος χορός του σχολείου που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 στο κέντρο διασκεδάσεως "Caravel". Παρευρέθηκαν πολλοί μαθητές του σχολείου με τους γονείς τους. Επικράτησε πολύ κέφι και όλα τα παιδιά το χάρηκαν πολύ. Να είμαστε...

—————


ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ: ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

—————


"ΤΣΑΊ" ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ

Ο Σύλλογος Γονέων πραγματοποίησε εκδήλωση - "Τσάι" το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013, στην Ενοριακή Αίθουσα Αγίων Αναργύρων Εγκρεμού Χίου, για την οικονομική ενίσχυση των μαθητών της Στ΄ τάξης για την εκπαιδευτική εκδρομή τους στη Βουλή.

Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία χάρη και στην καθοριστική συμβολή των γονέων των μαθητών της Στ΄τάξης.


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας, αγόρασε ένα φούρνο μικροκυμάτων για τις ανάγκες του Ολοήμερου Τμήματος.

Επίσης διέθεσε το ποσόν των 640€ για αγορά 500lt πετρελαίου θέρμανσης.

Τον ευχαριστούμε πολύ!


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας τοποθέτησε με δική του δαπάνη κρεμάστρες σε όλες τις αίθουσες διδασκαλίας του νέου κτιρίου. Επίσης ανέλαβε να καλύψει τη δαπάνη αγοράς χαρτιού Α4 για τις φωτοτυπίες των μαθητών.


ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

Ο Σύλλογος Γονέων του Σχολείου προσέφερε δώδεκα βασιλόπιτες, μία για κάθε τμήμα, τις οποίες έκοψαν οι μαθητές και οι δάσκαλοί τους στα τμήματα. Επίσης δόθηκαν και τα αντίστοιχα "τυχερά" που και αυτά προσφέρθηκαν από τους γονείς.


Ο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Αποκριάτικος χορός του Σχολείου μας, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012, στο κέντρο "ΚΑΡΑΒΕΛ" στα Θυμιανά. Η προσέλευση των παιδιών και των γονέων τους ήταν πολύ μεγάλη. Όλοι διασκέδασαν με το πρόγραμμα που συντόνισε ο κλόουν Ρίκο και οι συνεργάτες του.

 Η ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012 ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων έστησε ψησταριά στην αυλή του σχολείου. Έτσι όλοι μαζί τιμήσαμε το έθιμο της Τσικνοπέμπτης, μιας ξεχωριστής μέρας στην καρδιά της Αποκριάς. Οι καιρικές συνθήκες, δυστυχώς, δεν ήταν και τόσο ευνοϊκές ώστε να γιορτάσουμε αυτή τη μέρα ακριβώς όπως το σχεδιάζαμε.

θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων για την ωραία πρωτοβουλία του καθώς και τους γονείς εκείνους που παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες ανέλαβαν τη διαχείριση της ψησταριάς.